Politică de confidențialitate

 

I. Introducere

Confidențialitatea vizitatorilor platformei noastre este foarte importantă pentru noi și ne luăm angajamentul să o protejăm. Această politică explică ce vom face cu informațiile dumneavoastră personale.

 

II. Colectarea informațiilor personale

Pot fi colectate, stocate și utilizate următoarele tipuri de informații personale:

 1. informații despre dispozitiv, inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea browser-ului și despre sistemul de operare;
 2. informații despre vizitele și utilizarea acestui website, inclusiv sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizările paginii și căile de navigare pe website;
 3. informații precum adresa dvs. de e-mail și numele, pe care le introduceți atunci când vă înregistrați pe website-ul nostru;
 4. informații pe care le introduceți în timp ce utilizați serviciile de pe platforma noastră;
 5. informațiile pe care le publicați pe platforma noastră cu intenția de a le publica pe internet, care includ numele, numele de utilizator, numărul de telefon, numele de utilizator de pe rețele sociale, imaginea de profil și conținutul publicațiilor;
 6. orice alte informații personale pe care ni le trimiteți.

Înainte de a ne divulga informațiile personale ale unei alte persoane, trebuie să obțineți consimțământul acelei persoanei atât pentru divulgarea, cât și pentru procesarea informațiilor personale în conformitate cu această politică.

 

III. Utilizarea informațiilor dvs. personale

Informațiile personale transmise prin intermediul platformei noastre vor fi utilizate în scopurile specificate de această politică sau în paginile respective ale platformei. Putem folosi informațiile dvs. personale pentru:

 1. administrarea platformei;
 2. personalizarea platformei pentru dvs.;
 3. autorizarea utilizării serviciilor disponibile pe platforma noastră;
 4. trimiterea prin e-mail de notificări solicitate în mod expres;
 5. abordarea solicitărilor și reclamațiilor făcute de dvs. sau despre dvs. referitoare la platforma noastră;
 6. păstrarea securității platformei noastre și prevenirea fraudelor;
 7. verificarea respectării termenilor și condițiilor care reglementează utilizarea platformei noastre;
 8. alte utilizări.

Dacă trimiteți informații personale în vederea publicării pe platforma noastră, vom publica și vom folosi aceste informații în concordanță cu întinderea acordului pe care ni-l furnizați.

Setările de confidențialitate pot fi utilizate pentru a limita publicarea informațiilor dvs. pe platforma noastră și pot fi modificate cu ajutorul comutatoarelor de confidențialitate.

Fără consimțământul dvs. expres, nu vom furniza informațiile dvs. personale către terți pentru marketingul direct din partea acestor terți sau din partea oricărei alte terțe părți.

 

IV. Divulgarea informațiilor personale

Putem divulga informațiile dvs. personale oricăruia dintre angajații, consilierii noștri profesioniști după cum este necesar în mod rezonabil pentru scopurile prevăzute în această politică.

Putem divulga informațiile dvs. personale:

 1. în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
 2. în legătură cu orice procedură legală potențială sau în curs;
 3. pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor);
 4. oricărei persoane considerăm în mod rezonabil că s-ar putea adresa unei instanțe sau unei alte autorități competente pentru divulgarea informațiilor personale în cazul în care, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate ar putea să dispună divulgarea informațiilor personale.

Cu excepția situațiilor prevăzute în această politică, nu vom furniza informațiile dvs. personale către terți.

 

V. Transferuri internaționale de date

 1. Informațiile personale pe care le publicați sau pe care le trimiteți spre publicare pe platforma noastră pot fi disponibile prin internet în întreaga lume. Nu putem împiedica utilizarea sau utilizarea greșită a acestor informații de către alții.
 2. Sunteți de acord în mod expres cu transferurile de informații personale descrise în această Secțiune (V).

 

VI. Păstrarea informațiilor personale

 1. Această Secțiune VI stabilește politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a ajuta la asigurarea respectării obligațiilor noastre legale cu privire la păstrarea și ștergerea informațiilor personale.
 2. Informațiile personale pe care le prelucrăm cu orice scop sau scopuri nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar pentru acel scop sau scopuri.
 3. În pofida celorlalte dispoziții din această Secțiune VI, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:
 1. în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
 2. dacă considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice procedură legală în derulare sau viitoare;
 3. pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații către terți în scopul prevenirii fraudelor);

 

VII. Securitatea informațiilor dvs. personale

 1. Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzătoare sau modificarea informațiilor dvs. personale.
 2. Vom stoca toate informațiile personale pe care le oferiți pe serverele securizate ale furnizorului nostru de servicii de hosting (protejate prin parolă și firewall).
 3. Ați luat la cunoștință faptul că transmiterea informațiilor pe internet este în mod obișnuit nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.
 4. Sunteți responsabil(ă) pentru păstrarea confidențialității parolei pe care o utilizați pentru accesarea platformei noastre; nu vă vom solicita niciodată parola (cu excepția momentului când vă conectați pe platforma noastră sau folosiți formularul pentru schimbarea parolei).

 

VIII. Modificări

Ne rezervăm dreptul de a actualiza această politică din când în când publicând o versiune nouă pe platforma noastră. Trebuie să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare adusă acestei politici.

 

IX. Drepturile dvs.

Ne puteți solicita să vă oferim orice informații personale deținem despre dvs.; furnizarea acestor informații va necesita furnizarea de dovezi suficiente cu privire la identitatea dvs..

Putem reține informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.

 

X. Actualizarea informațiilor

Vă rugăm să ne anunțați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dvs. trebuie să fie corectate sau actualizate.